Вінниця
19.04.2024
5.52° C
Вгору

Як вінничанка перемогла на конкурсі пекарів у Торонто

Наталія Шевченко, родом з маленького села на Вінниччині, вразила суддів конкурсу пекарів The Great Canadian Baking Show своєю майстерністю. Пекти торти, пироги й інші смаколики її навчила мама.

Про шлях до титулу “найкращий пекар-аматор Канади” Наталія, яка нині живе та працює у канадійській провінції Альберта, поділилась з читачами видання “Експрес”.

Наталія каже, що познайомилась в інтернеті з чоловіком з Канади, а після піврічного листування він прилетів до України.

“Майклові дуже сподобалося у нас так сильно, що в нас на батьківщині називає себе Михайлом! Потім я полетіла до нього в гості в Едмонтон, це було три роки тому. Тоді ми й вирішили одружитись”, – оповідає колишня вінничанка.

Зараз вона працює у Едмонтоні адміністратором, її робота жодним чином не пов’язана з пекарством. Але Наталія каже що, ще в дитинстві часто просила маму щось разом спекти.

“Тому щовихідного ми освоювали рецепти традиційної української випічки. Крім того, допомагала бабусі пекти хліб. А от експериментувати з новими рецептами мені допомагав батько, він і нині полюбляє пекти торти. Протягом першого року в Канаді я чекала на робочу візу. Сидіти без діла не вмію. От і стала пекти. Якось Майкл взяв на роботу мій медівник, аби пригостити співробітників (чоловік займається електрикою, встановленням сонячних панелей). Усі були вражені смаком! Тоді я стала пекти солодке на замовлення”, – додає Наталія.

Ідея взяти участь у конкурсі пекарів The Great Canadian Baking Show виникла в той момент, коли подружжя провідувало стареньку сусідку, яка має українське коріння.

“Почули по телевізору рекламу про набір на конкурс пекарів-аматорів. Чоловік порадив подати заявку, я засумнівалась, але він наполіг. Згодом мене запросили на кастинг, я спекла медівник. І не прогадала! Також на кастингу потрібно було ще спекти булочки на соді. Я це зробила. Через декілька днів мене повідомили, що я пройшла в десятку найкращих – єдина іноземка серед канадців! Це були неймовірні емоції”, – пригадує вінничанка свій шлях до перемоги.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin