Вінниця
23.06.2024
18.09° C
Вгору

У Вінниці поліцейські спіймали розповсюджувача наркотичної солі: як його покарають

Напередодні, 10 червня, на проспекті Юності працівники поліції зупинили 31-річного вінничанина під час дії комендантської години. Він переносив з собою 21 дозу PVP-солі, які він зберігав з метою збуту. За вчинення наркозлочину вдруге, затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це інформує поліція Вінницької області

Відразу після затримання за місцем проживання зловмисника слідчі провели невідкладні обшуки. У його квартирі виявили ще 6 розфасованих зіп-пакетів із забороненою речовиною.

Раніше судимому за аналогічний злочин вінничанину повідомили про підозру та скерували до суду клопотання щодо обрання йому запобіжного заходу. Процесуальне керівництво досудового розслідування здійснює Вінницька окружна прокуратура.

За вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України підозрюваному загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin