Вінниця
16.06.2024
17.66° C
Вгору

Лише ви та іскри музичної енергії! Марина Круть 24 травня виступить у Вінниці

Магія бандури і приголомшлива краса музики, що здатна занурити у світ, де кожна нота — це оксамитовий дотик до вашого серця.

Прекрасна KRUT 24 травня о 20.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського чекає вінничан на великому концерті «Весняна акустика».

Лише ви та іскри музичної енергії! Зануримося разом у чарівні звуки бандури та вокалу Марини Круть й відчуємо весняну атмосферу, яка заповнить серця ніжністю та світлом.

— Кожен виступ KRUT — це свобода думки та музики! Марина не лише продовжує віддавати шану традиціям бандури та нашої культурної спадщини, але робить це з глибоким відчуттям ритму сучасності, втілюючи яскраві акценти у саунд-дизайні та звучанні кожної пісні, — запрошують організатори. — На концерті «Весняна акустика» 24 травня у Вінниці буде глибоко і невимовно гарно!

Марина Круть — відома українська бандуристка, співачка, композиторка і поетеса, пісні якої знають по всій Україні.

Пронизлива до струн душі лірика, чуттєвий чарівний голос, унікальне звучання української бандури, тонкі та відверті тексти та винахідливі аранжування — ось основні елементи фірмового звучання KRUT.

Досконала суміш різних жанрів у піснях — від етніки та класики до соулу та поп-музики робить кожен її трек незабутнім.

Саме експерименти та незабутній вокал принесли Марині Круть успіх на Нацвідборі «Євробачення» у 2020 році, а її ЕР «Albino» (2019) музичні критики та експерти неодноразово визначали, як один із найсамобутніших релізів 2019 року.

У 2022 році KRUT презентувала альбом «Літепло», який був номінований на премію «YUNA» в категорії «Найкращий фолк-альбом».

Сама KRUT характеризує свій стиль як інді-соул зі звучанням бандури.

— Я вірю і сповідую те, що інструмент, на якому я граю, віддзеркалює мене і відображує, — ділиться співачка. — Коли я вперше почула бандуру в селі, мені дуже сподобалась. Я не знала, як називався цей інструмент, просто тикнула пальцем і сказала: «Во! Дайте мені його і я буду вчитись». У мене були надзвичайно круті викладачі. Мої вчителі — мої перші фанати. Мій вчитель у музичному училищі став мені другим батьком. А перша вчителька по бандурі — моя друга мама. 

З початку повномасштабної війни рф проти України KRUT часто виступає для українських військових та збирає кошти для ЗСУ, багато гастролюючи містами України та за кордоном.

За місяць до концерту у Вінниці співачка вразила прем’єрою пісні «Квітну з тобою». Ця композиція — не просто мелодія, це заклик жити моментом. 

— Пісня «Квітну з тобою» наснилась мені у лютому, коли я перебувала у своєму канадському турі. Близько 5-ої ранку мені снився сон, де два чоловічих голоси під супровід контрабасу співали: «І навіть коли мене нема, і навіть коли я з тобою», — ділиться KRUT. — Востаннє мені снилась музика в дитинстві. Я могла чути цілі партитури оркестру. Навіть записувала ноти опісля пробудження. Та, на жаль, до цього моменту їх не вдавалось втілити в реальність.

Приходьте насолоджуватись безмежно гарним звучанням української бандури, ніжним голосом та неповторними піснями KRUT 24 травня о 20.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського.

Кожний акорд стане краплиною музичної магії, яка вас зачарує і наповнить найсвітлішими емоціями!

Квитки на концерт (від 290 грн) купуйте на сайті https://afisha.vn.ua, а також у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, музичному магазині «Метроном» (пр. Коцюбинського, 78), креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», тур-клубі «Бідняжка» та центрі розвитку «Origami».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin