Вінниця
27.04.2024
10.75° C
Вгору

У Вінниці стартувала реєстрація на дитячо-юнацький конкурс патріотичної творчості

До участі у дитячо-юнацькому конкурсі патріотичної творчості «Все буде Україна!» запрошуються учні мистецьких шкіл, вихованці клубних закладів, мистецьких студій, користувачі бібліотек-філій Вінницької міської централізованої бібліотечної системи віком від 9-ти до 17-ти років.

Конкурс проводиться вперше за підтримки та ініціативи Виконавчого комітету Вінницької міської ради та департаменту культури міської ради.

Мета конкурсу – популяризація національної літературної спадщини та сучасної патріотичної української літератури, підтримка та розвиток креативних творчих здібностей юних особистостей, які проживають на території Вінницької міської територіальної громади.

Заявки на участь у конкурсі потрібно подати до 1 квітня 2024 року до департаменту культури міської ради за формою.

Конкурсна програма складається із двох номінацій: «Поезія» та «Образотворче мистецтво».

Відбір до номінації «Поезія» відбудеться 16 квітня 2024 року у приміщенні Вінницької центральної міської бібліотека імені І.Бевза (м.Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 4).

Роботи у номінації «Образотворче мистецтво» прийматимуться до 15 квітня 2024 року у закладі «Вінницька дитяча художня школа» за адресою: вул. Магістратська, 66.

Оцінювання конкурсних робіт у номінації «Образотворче мистецтво» триватиме з 16 до 19 квітня 2024 року. Виставка творчих робіт переможців експонуватиметься у холі Вінницької міської ради.

На переможців чекатимуть призи та нагороди.

Результати конкурсу будуть опубліковані на офіційному сайті міської ради, на інтернет-порталі VinCulture та в соціальних мережах.

Більш детальна інформація за посиланням

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin