Вінниця
26.04.2024
7.89° C
Вгору

У Вінниці триває заміна вікон у під’їздах багатоквартирних будинків

Сучасні та енергоефективні. У житловому фонді міста тривають роботи спрямовані на підвищення енергоощадності вінницьких висоток. Наразі комунальники проводять заміну вікон в під’їздах багатоквартирних будинків. З запланованих цьогоріч п’яти об’єктів – уже вдалось завершити роботи в одному будинку, роботи в чотирьох – знаходяться на завершальному етапі.

“Власне, самі вікна по цих об’єктах уже встановлені, втім тут ще потрібно зробити відкоси, провести їх фарбування тощо. Думаю, що роботи по цих будинках завершать найближчим часом”, – каже директор департаменту житлового господарства міськради Роман Фурман.

Мова йде про будинки за наступними адресами: вул. Київська, 106, вул. Д. Галицького, 16, вул. Київська, 60 та вул. Андрія Первозванного,30.

Ще по одному будинку, а саме за адресою – вулиця Болгарська,11, за словами Романа Фурмана, наразі укладається договір з підрядною організацією.

“Загалом, заміна старих вікон на металопластикові дозволить зменшити втрати теплової енергії в цих будинках у зимовий період”, – зазначає очільник департаменту.

Усі роботи виконуються за програмою співфінансування з міською радою.

Щоб долучитися до цієї програми мешканці багатоквартирних будинків мають прийняти відповідне рішення на загальних зборах співвласників, після чого з протоколом зборів потрібно звертатися до управляючої компанії або до департаменту житлового господарства. Схожий порядок дій і випадку, якщо у будинку створене ОСББ.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin