Вінниця
23.04.2024
12.56° C
Вгору

Окопні свічки, вітальні листівки та малюнки – передано на передову від вінницької малечі та молоді

Протягом листопада VinSmart Центр на чолі з відділом молодіжної політики ВМР та спільно з Вінницькою молодіжною радою реалізовували акцію “Подаруй тепло” – виготовляючи обереги для наших захисників, які зігріють не лише тіло, а й душу.

«Разом ми виготовили понад 300 свічок, їх дуже потребують наші захисники в окопах. Коли не можна розвести вогнище, аби хоча б зварити окріп, такі свічки зігрівають їм руки, а дитячі листівки – серце. Іноді звичайний малюнок допомагає втомленому і психологічно виснаженому воїну триматися у надважких для людини умовах. Він нагадує йому про дім, власну родину, не варто знецінювати такі речі», – наголошує начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Директор VinSmart Центру Дмитро Мира додав, що ми не плануємо зупинятися. «І закликаємо всіх небайдужих завітати до будь-якого з центрів та приносити залишки свічок чи парафін, щоб була можливість продовжувати виготовляти окопні свічки для наших захисників. Вони перебувають у складних умовах, тож ми мусимо хоч якось полегшити їм життя. Адже лише спільними зусиллями та наполегливістю ми наближаємо нашу ПЕРЕМОГУ!», – зауважив директор VinSmart Центру Дмитро Мира.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin