Вінниця
26.04.2024
8.88° C
Вгору

Вінничанка та власниця тур-агенції намагається підкорити серце головного холостяка країни Михайла Заливайка

Вінничанка та власниця тур-агенції Катерина Жук стала учасницею нового сезону шоу “Холостяк”. Рідні дівчини давно радили їй підкорити серце холостяка, але вона все чекала особливого моменту. “Ось він і настав” – написала у своєму Інстаграмі холостячка. Журналістці “Це Вінниця, Друже!” вдалося дізнатися, чому насправді Катя вирішила брати участь в телепроєкті. 

29-річна Катерина Жук уже більш як 10 років працює у сфері туризму та два роки, як відкрила власне агентство. Спершу літала за кордон в робочих справах, а згодом зрозуміла, що в інших країнах може по-справжньому відпочити. Наразі вінничанка об’їздила понад 40 країн світу і на цьому зупинятися не збирається.  

“Кожна країна сподобалася і запам’яталася по-своєму. Але найбільше люблю Сінгапур, Японію, Сейшели, ну і звичайно ж Мальдіви, це рай. У мене є правило – не повертатися в одну і ту ж країну двічі, але Італія це моє виключення. Не сподобалася Індія. Дуже люблю подорожувати, подорожую і по роботі і на відпочинок. Іноді поєдную”, – розповідає учасниця шоу “Холостяк” Катерина Жук. 

Уже кілька років поспіль знайомі та рідні Катерини казали: “Катя, тобі потрібно йти на проєкт “Холостяк”. Але дівчина ніколи не розуміла, як таке можливо, щоб 25 дівчат змагалися за серце одного чоловіка. Під час чергового локдауну дівчині було нудно і вона вирішила погодитися на цю авантюру: “Я щиро вірю, що все в житті не випадково”. І серед 8 тисяч дівчат їй випала можливість побудувати романтичні відносини з успішним бізнесменом Михайлом Заливайко. 

 “Захотілося новихемоцій, знайомств, вражень. Це хороший життєвий досвід. А ще, дуже хочеться закохатися, думаю на проєкті є шанс зустріти своє кохання”, – відповідає Катерина на питання про мету участі в шоу “Холостяк”. 

Перша вечірка та знайомство з холостяком Михайлом пройшло доволі стримано, адже дівчина не звикла бути під прицілом кількох камер. Хоч і Катерина трішки розгубилася та засоромилася, але холостяк Михайло їй сказав: “Ти дуже красива!”.

“Чоловіки зазвичай бояться підходити знайомитись, тому що вважають мене холодною і бояться, що я їм відмовлю. Якщо чоловік мені сподобається – мене нічого не зупинить. Єдине за що я переживала, щоб холостяк мені сподобався. Залишилася задоволеною.

Перше, на що я звернула увагу під час знайомства з Мішею, – це на його блакитні очі. Мені вони дуже сподобалися. Міша здався сильним, впевненим у собі. Для мене зовнішність чоловіка – не найголовніше. Він може завоювати мене тільки своїми внутрішніми якостями”, – запевняє вінничанка. 

Вперше за всі сезони телепроекту холостяк змінив правила: він вирішив залишити усіх дівчат, щоб більше про них дізнатися. Цього вінничанка не передбачала. Проте такі зміни її не налякали. 

“Холостяк повідомив відразу про існування двох будинків. Я нормально це сприйняла, так як для мене не має значення скільки на проєкті дівчат чи будинків. Я впевнена в собі і якщо у нас з Мішею виникнуть взаємні почуття, нам ніхто і ніщо не завадить побудувати стосунки”, – впевнено відповіла Катерина Жук. 

Після виходу в ефір програми Катерина уже отримала чимало пропозицій з приводу співпраці, реклами та навіть запити на підбори турів. 

Нагадаємо, реаліті «Холостяк» виходить в ефір щоп’ятниці о 19:00 на СТБ. 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin