Вінниця
25.04.2024
11.63° C
Вгору

Троє вінничан вчитимуться співати у Надії Дорофеєвої та Тіни Кароль

Голоси вінничан Вікторії Гнатюк, Андрія Науменка та Влада Хохлана змусили суддів вокального шоу “Голос країни – 11” натиснути кнопку “обираю тебе” та повернути свої крісла до сцени. Таким чином уродженці Вінниці проходять до наступного етапу телевізійної програми.   

Журналістці “Це Вінниця, друже!” вдалося поспілкуватися з учасниками шоу та дізнатися подробиці першого етапу.  

Вікторія розвернула крісла двох тренерів – Тіни Кароль та Олега Винника. Вокалістка зізналася, що мріяла потрапити саме до Тіни, тому що у неї за плечима великий та успішний досвід. 

“Ще змалечку казала батькам, що я артистка. І ось зараз у мене є можливість розправляти крила. 11 сезон “Голосу країни – 11” – це дуже відповідальний сезон, ми повинні вражати та дивувати. Серед 5 тисяч учасників вибрали близько 100, конкурс був масштабним. Досі вирують емоції, що саме я потрапила до наступного етапу. Моя місія – дарувати своїй аудиторії талант, голос та пісні. Хочу, щоб мене чув весь світ. У Тіни хочу черпнути у техніку виконання пісень, вольового настрою”, – розповіла Вікторія Гнатюк.  

До калинівчанина Влада також повернулося двоє зіркових суддів – Надія Дорофеєва та Олег Винник. Так, як для хлопця музичним кумиром є Надія – він, звичайно, обрав її, як тренера.      

“Вирішив брати участь в шоу, тому що перш за все хотів показати себе та набратися досвіду. Безмежно дякую Наді за шанс. В момент коли до мене обернулися, не відчував нічого. Був шок, не міг повірити. Розуміння прийшло тільки на ранок наступного дня. Надя моя улюблена виконавиця з української медіакультури. Вона світла, щира і крута. Повернулася до мене першою, тому питання вибору відпало само собою”, – поділився враженнями від шоу Влад Хохлан. 

Також вчора вийшов на сцену “Голосу” вінничанин Андрій Науменко. До хлопця повернулася Надія Дорофеєва й вона автоматично стала його тренером.  

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin