Вінниця
19.04.2024
4.2° C
Вгору

У вінницькому транспорті тепер можна розплачуватись SMS-повідомленням від Київстар

У міському транспорті Вінниці знову запрацювала SMS- оплата від Київстар. Наприкінці минулого року компанія “заморозила” таку можливість. Про це повідомили у компанії “Київстар”.  

 “Щоб відповідати вимогам чинного законодавства, Київстар провів технічні роботи по платіжному продукту “СМАРТ-ГРОШІ” та відновив роботу сервісів для абонентів передплаченого зв`язку з 30 грудня 2020 року. Наразі сервіси частково відновлені, зокрема, знову є можливість замовляти SMS-квитки для проїзду в міському транспорті у містах: Вінниця, Львів, Житомир, Івано-Франківськ”, – йдеться у повідомленні. 

Причиною відсутності послуги стали зміни в законодавстві, через які довелося виконувати додаткові технічні роботи. Йдеться про прийняття Закону України “Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдженню зброї масового знищення” від 06.12.2019 N 361-IX та Постанови Правління Національного Банку України “Про затвердження Змін до Положення про електронні гроші в Україні”. 

Про початок роботи послуги вінничан інформували за допомогою персональних повідомлень.  

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin