Вінниця
28.03.2024
16.24° C
Вгору

У вінницькому парку цих вихідних з’являється динозаври

У Подільському зоопарку, що на вулиці Сергія Зулінського, 26 грудня відкриють парк роботизованих динозаврів. Про це повідомляє Вінниця.info.

Анкілозавр тріцератопс, тиранозавр, еораптор та ще десяток справжніх велетнів рухатимуться та видаватимуть різні реалістичні звуки. Фігури будуть огороджені, але дві скульптури будуть у «вільному доступі». Діти зможуть їх торкатись і навіть сісти зверху.

Вартість квитка:для дорослих – 150 гривеньдля дітей від 3 до 12 років – 100 гривеньдля дітей до 3 років – безкоштовно.

Безкоштовноо відвідати парк динозаврів також можуть діти з інвалідністю, учасники АТО/ООС, діти-сироти (при наявності документів, які підтверджують пільги).

Для дітей з багатодітних родин будуть пільги.Розробили і систему знижок. 30% знижки в парк динозаврів можна – при пред’явленні квитка в Подільський зоопарк.

Вартість квитків в Подільський зоопарк:70 грн – для дорослих30 грн – для дітей шкільного віку та студентів (при наявності студентського квитка)10 грн – для дітей від 3 до 6 роківДля дітей до 3 років – безкоштовно.

Чому дітям подобаються динозаври? Існує більше 10 обґрунтованих версій про те, як з‘явилися динозаври і як вимерли. Але, на жаль, жодна з них не є підтвердженою. Напевно, саме ця загадковість, фантастичніть та таємничість так приваблює дітей.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin