Вінниця
26.04.2024
7.98° C
Вгору

Вінницький дитячий садочок №52 комплексно утеплили

Цьогоріч вінницький дитсадок №52 комплексно термомодернізували, а фасад будівлі тепер прикрашають яскраві малюнки. Тепер діткам буде приємно відвідувати дитсадок.

Дошкільний навчальний заклад був збудований за радянськими стандартами ще у 70-х роках минулого століття, повідомляють на сторінці вінницького міського голови Сергія Моргунова. Нещодавно у дитячому садку виконали комплекс заходів з термомодернізації, аби дітям було комфортніше перебувати у закладі.

Зокрема, замінили покрівлю, вікна та двері, утеплили цоколь та стіни. Зазначено, що садочок був одним з найбільш енергозатратних у місті, але тепер будівля краще зберігатиме тепло взимку, й влітку у групах буде забезпечено оптимальну температуру.

– Важливо, коли у дитячих садочках створені не лише комфортні умови, а й особлива аура. Таким після реконструкції став дошкільний заклад №52. Його вихованців тепер чекають кумедні герої – котики, які «живуть» на оновленому фасаді. Головне, що ідея дітям сподобалась, розповідають вихователі. Без сумніву, позитивні емоції малюків – найголовніше! – йдеться у дописі.

Впродовж 2020-го року у місті вже осучаснили п’ять садочків, а ще у двох роботи на завершальному етапі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin