Вінниця
19.04.2024
6.09° C
Вгору

#ЩедрийВівторок. Вінниця долучилась до всеукраїнської благодійної акції

Вінниця долучилась до всеукраїнського дня #ЩедрийВівторок. Департамент соціальної політики та Територіальний центр соціального обслуговування Вінниці зібрали продукти харчування, теплий одяг, дезенфікуючі засоби та інші необідні речі та передали їх громадській організації «Полум’я надії». 


«Колектив департаменту соціальної політики міської ради ініціював проведення естафети добра, яка має на меті збір продуктів харчування, теплого одягу, а також засобів індивідуального захисту та дезінфекторів, які є дуже необхідними  в рамках  заходів із протидії пандемії Covid-2019.  Усі зібрані речі ми передали громадській організації «Полум’я надії», яка спрямовані їх тим категоріям населення, які найбільше їх потребують, а саме: сім’ям, які опинились в складних життєвих обставинах та перебувають на обліку в міському центрі соціальних служб, кризовим сім’ям, а також безпритульним особам», – зазначила директорка департаменту соціальної політики міськради Валентина Войткова. 

Усі, хто бажає долучитися до акції можуть звертатися до волонтерів громадської організації «Полум’я надії» за контактним телефоном: 073 421 92 09.  

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin