Вінниця
14.09.2024
27.25° C
Вгору

Місячний календар та гороскоп на 7 серпня для всіх знаків зодіаку

Символ дня — “Леопард”. І подібно до цієї тварини, організм людини наповнений енергією і потенціалом, як леопард, який готується зробити швидкий потужний стрибок.
Енергії, яка цього дня так і вирує в організмі, обов’язково потрібно дати вихід, інакше вона буде направлена на саморуйнування.

Це день активної роботи з негативними думками й емоціями. Потрібно обов’язково контролювати їх, не даючи розвитися, або трансформувати в позитивні.

Дуже добре працювати зі своїми недоліками, переборювати їх, відмовлятися від дурних звичок, якщо ви їх усвідомили і якщо вони вам заважають. Відмовлятися від дурних звичок на догоду комусь, хоч окремій людині, хоч суспільству, – даремно. Важливо, щоб така відмова дозріла усередині людини.

Це день волі й початку нових справ. Як правило, цей день удалий для тих, хто любить ризик. Не виключено, що вони згодом зможуть по праву пити шампанське. День, коли несподіванки й критичні події сиплються як з рога достатку.

Можна займатися такими практиками, як йога або китайські мистецтва у-шу й цигун. Карате й дзюдо також відповідають ритмам дня. Всі ці методики спрямовані на оволодіння енергіями. Гарно в 3-й місячний день і просто зайнятись спортом – для душі й тіла.

Астрологічний прогноз для всіх знаків зодіаку

Овен

Із самого ранку ви можете відчути напругу. Не дозволяйте поганим думкам оволодіти вами і зіпсувати весь день. Краще концентруйте свою увагу на чомусь хорошому.

Телець

Не відволікайтеся на дрібні завдання. Приділіть час тому, що дійсно важливо. Тоді ви зможете зробити найголовніше. Вечір присвятіть відпочинку та релаксу. Можете сходити на масаж.

Близнюки

День буде сприятливим для ділових переговорів. Ви можете бути красномовними і переконливими, що дасть вам змогу схилити на свій бік потенційних партнерів.

Рак

На вас чекає ухвалення важливого рішення, пов’язаного з вашою сім’єю. Не рубайте з плеча. Краще добре все обміркуйте і тільки потім вирішуйте, як вам вчинити. Не забувайте про почуття інших.

Лев

На вас чекає приємний сюрприз в особистому житті. Ваш партнер може зробити щось таке, від чого ви будете на сьомому небі від щастя. Ви зрозумієте, що ви готові з цією людиною можна і у вогонь, і у воду.

Діва

Робочі моменти йтимуть гладко, якщо ви будете послідовними і точними. Увечері варто приділити час для розслаблення і відновлення енергії. Фінансові справи можуть вимагати перегляду бюджету.

Терези

У Терезів може з’явитися потреба в усамітненні. Не відмовляйте собі в цій розкоші, якщо відчуваєте, що вам це необхідно. Проведіть час наодинці із собою і подумайте про майбутнє.

Скорпіон

У вашій професійній діяльності можуть відбутися важливі події, які багато що змінять. Вам доведеться пройти нелегкий, але дуже цікавий шлях, який приведе вас до успіху.

Стрілець

На роботі намагайтеся проявити ініціативу і не боятися брати на себе нові обов’язки. Також приділіть трохи часу особистому життю. Вашому партнеру може не вистачати вашої уваги.

Козеріг

Козерогам варто приділити увагу своєму здоров’ю. Про себе можуть дати знати хронічні захворювання. Краще відразу зверніться до лікаря, а не займайтеся самолікуванням.

Водолій

Цього дня вам варто постаратися розслабитися і насолодитися спілкуванням із друзями. Проведіть середу так, як ви самі того хочете. Улюблені справи подарують вам натхнення.

Риби

На особистому фронті намагайтеся бути відкритими і чесними у спілкуванні. Увечері добре провести час у спокійній обстановці і зайнятися медитацією.

Джерела: Місячний календар, УНІАН.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin