Вінниця
18.09.2024
23.29° C
Вгору

Браслет – прикраса, без якої сучасний образ виглядає незавершеним

Дякуючи тому, що ювелірні прикраси доступні на всі смаки та на всі бюджети, їх придбання перестало бути чимось геть особливим, такою собі «покупкою всього життя». Раніше справді покупці навряд чи могли собі дозволити купувати коштовності під кожен образ чи сукню. Навіть заможні покупці обирали класичні рішення, які не виходять з моди і залишаються завжди актуальними.

Текстильні браслети

Але так як асортимент представлений на сайті інтернет магазину УкрЗолото мега широкий, а цінова політика мега демократична, то придбання коштовностей стало звичною справою. І саме дякуючи такій свободі вибору кожен має можливість придбати ті прикраси, які вважаються обов’язковими для створення стильних луків. Наприклад, браслет – це саме та прикраса,без якої образ навіть дуже стильний, має незавершений вигляд.

Безперечно, обирати браслет – то те ще завдання, адже мануфактури пропонують моделі в різних варіаціях. І кожен браслет відрізняється від інших як за матеріалами, що використовуються для його виготовлення, так і за дизайном, стилістикою, декором і вартістю. Тому перед тим як обрати одну модель, треба оцінити кілька різних колекцій. Хіба, ви точно знаєте що саме хочете придбати. В такому випадку, використовуючи систему фільтрів інтернет каталогу, можна за лічені хвилини віднайти бажану модель і зробити вдале придбання.

Від лаконічних до супер шикарних

Браслет, як і будь-яка прикраса, може бути виготовлений з різних дорогоцінних металів. Як правило, це золото та срібло. Рідше платина – бо такі коштовності мають занадто високу вартість.

Але використання тільки золота та срібла не означає, що на вас чекає щось стандартне і однакове. Ні. По-перше, майстри використовують різні сплави. А це вже дозволяє пропонувати браслети з золота в таких варіація як червоний голд, жовтий, рожевий. Біле золото теж активно використовується для виготовлення браслетів і є дуже популярним як серед чоловіків так і серед жінок. До речі, браслети, особливо у вигляді ланцюжків  – це прикраси, носити які актуально і для чоловіка, і для жінки, і навіть існують дитячі колекції.

Щодо срібла, то майстри експериментують з декорами у вигляді різних покриттів. Як результат, браслет може мати колір:

  • Срібла;
  • Золота (з позолотою);
  • Платини чи білого гола (з родієвим покриттям).

Ну а чорніння взагалі робить срібний браслет схожим на антикваріат (предмет старовини).

Браслет може бути виконаний як у вигляді ланцюжка, так і манжети (пластини) чи трубки. Ще популярними вважаються ланцюжкові браслети з пластинам посередині. На такій пластині є можливість вигравіювати текст чи пам’ятну дату. І нарешті тенісний браслет – ще одна модель яка теж користується великим попитом, бо ідеально пасує до нарядів у будь-якому стилі.

Жорсткі браслети

Якщо це різноманіття форм, кольорів, декорів, дизайнів створює складнощі при виборі, консультанти UkrZoloto завжди готові допомогти з порадами щодо актуальних фасонів чи трендових дизайнів.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin