Вінниця
18.09.2024
23.29° C
Вгору

Ще 14 військових частин отримають допомогу від Вінниці

Бійцям 14 військових частин, які боронять Україну від російський окупантів, Вінницька міська рада передасть технічну допомогу у вигляді 1850 безпілотних літальних апаратів. Відповідне рішення прийняли сьогодні, 12 вересня, під час засідання виконавчого комітету.

Заступниця директора департаменту цивільного захисту Вінницької міської ради Олена Осадчук зауважила, що така техніка підсилить обороноздатність наших військовослужбовців на передовій.

«Продовжуємо працювати в межах визначених пріоритетів – безпека та оборона, стійкість, турбота. Підтримка армії для нас першочергове завдання, тому спрямовуємо на цей напрям чимало ресурсів. З військовими на постійній основі контактуємо, дізнаємося про їх потреби та робимо все можливе, щоб якнайшвидше ці потреби “закрити”» , – сказала вона.

Загалом з початку повномасштабного вторгнення Вінницька міська рада підтримує 37 військових частин. Нагадаємо, на пріоритет «Безпека та оборона» цьогоріч у бюджеті громади передбачили майже 1 млрд грн, а на сьогодні ця сума зросла до 1 млрд 210 млн грн.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin