Вінниця
18.09.2024
23.29° C
Вгору

Затримали двох вінничан, які за 25000 гривень обіцяли маршрут «легкого» перетину держкордону

8 вересня поліцейські викрили 38-річного водія Hyundai, жителя міста Вінниця, який за грошову винагороду мав посприяти у супроводі до державного кордону України двом чоловікам призовного віку з Харкова та Дніпра й довезти їх у місто Могилів-Подільський. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що керманич «працював» разом із 70-річним спільником, який на своєму автомобілі Fiat мав доправити «клієнтів» вже безпосередньо до прикордонної смуги. Свої послуги чоловіки оцінили у 25 тисяч гривень.

Обох водіїв затримали у процесуальному порядку. Автомобілі помістили на арештмайданчик.

За цим фактом слідчі поліції проводять досудове розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

Документування правопорушення проводили поліцейські Могилів-Подільського райвідділу спільно з Державною прикордонною службою, під процесуальним керівництвом Могилів-Подільської окружної прокуратури.

25000 гривень коштував маршрут «легкого» перетину держкордону – у могилів-подільську поліція затримала двох вінничан, які забезпечували незаконне переправлення

25000 гривень коштував маршрут «легкого» перетину держкордону – у могилів-подільську поліція затримала двох вінничан, які забезпечували незаконне переправлення

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin