Вінниця
30.06.2024
29.25° C
Вгору

На Вінниччині відкрили Центр денного догляду для людей з інвалідністю

Відкриття центру здійснили в рамках грантового проєкту «Центр денного догляду», який реалізується міжнародною гуманітарною організацією ACTED за фінансової підтримки Région Bourgogne Franche-Comté в межах програми «Забезпечення розширення економічних прав і можливостей жінок для відновлення та розвитку» (SEED).

Про це повідомили на сайті Вінницької ОВА.

Як повідомила директорка Департаменту соціальної і молодіжної політики обласної військової адміністрації Світлана Ярмоленко, протягом п’яти місяців Асоціація «Відкриті серця» за кошти гранту провела ремонтні роботи  в частині власних приміщень площею 115,8 кв. м.

Там забезпечено безбар’єрне середовище. Спільними зусиллями обладнано навчальну кухню, свічкову майстерню, простір для миловаріння, майстерню для роботи з тканиною, туалетні кімнати, роздягальню.

«Після відкриття Центру проєкт ще буде тривати 10 місяців, надаючи послуги денного догляду та соціально-трудової адаптації мешканцям Вапнярської територіальної громади, котрі мають інвалідність і потребують сторонньої допомоги». – зазначила посадовиця.

Додамо, що Асоціація буде масштабувати результати проєкту, аби активізувати громади щодо створення соціальних послуг на місцях.

Центр денного догляду для людей з інвалідністю відкрили на Вінниччині

Центр денного догляду для людей з інвалідністю відкрили на Вінниччині - фото 3

Центр денного догляду для людей з інвалідністю відкрили на Вінниччині - фото 4

 

Центр денного догляду для людей з інвалідністю відкрили на Вінниччині - фото 6Центр денного догляду для людей з інвалідністю відкрили на Вінниччині - фото 7

 

Центр денного догляду для людей з інвалідністю відкрили на Вінниччині - фото 8

 

Фото – Вінницька ОВА

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin