Вінниця
30.06.2024
29.24° C
Вгору

День Конституції України: красиві привітання у прозі та віршах

Сьогодні, 28 червня, в Україні відзначають важливе свято – День Конституції України. Конституція України є не лише юридичним документом, а й символом нашої єдності, незалежності та прагнення до кращого майбутнього. Вона забезпечує справедливість, правопорядок та розвиток демократії в нашій країні. Тому не забудьте привітати своїх рідних та близьких з цим важливим святом.

Привітання з Днем Конституції України в прозі

Щиро вітаємо вас з Днем Конституції України! Це свято є особливим нагадуванням про наші спільні цінності, про нашу відданість принципам свободи, справедливості та верховенства права. Наша Конституція – це не просто документ, це серце нашої держави, яке пульсує в ритмі свободи та гідності.

***

Бути українцем – це модно. Бути патріотом – це тренд. Любити країну – це класно, поважати її конституцію – це закон. Вітаю з Днем Конституції України.

***

Бути українцем – отже, боротися за свободу. Бути українцем – це стояти щитом на захисті демократичного світу. Бути українцем – це поважати права та дотримуватися зобов’язань. Зараз ми виконуємо найголовніший обов’язок, визначений Конституцією. Ми всією нацією стали на захист рідної землі. Щиро вірю, що наступний День Конституції ми зустрінемо під мирним небом, у теплому колі рідних та друзів.

***

Бажаю, щоби права українця були найважливішим, що оберігає наша держава. Щоб життя українця навіть не порівнювали із золотом. Щоб добробуту українця заздрили у Європі, а мужність українця ще сотні років пам’ятали у світі. З Днем Конституції України.

***

Вільна країна народжується на полі бою. Вільна держава повинна мати основну важливу гарантію верховенства права. Конституція – наш основний закон, якого ми повинні дотримуватись. Бажаю нам щасливого та безпечного майбутнього у вільній мирній Україні.

Привітання з Днем Конституції України в віршах

Не кажіть, що нема країни,
коли в країни закони є
й до них із роками зміни
Рада Верховна додає.

Не кажіть, що то не країна,
Коли народ за неї гине.
А кажіть, що Україна –
Найкраща у світі, єдина.
З Днем Конституції.

***

Пишайся, що ти українець,
Живеш на вкраїнській землі.
Цінуй свою Батьківщину,
Дотримуйся правил Її.

З Днем Конституції України.

***

Бажаю бути здоровим,
Жити в країні своїй,
Бажаю бути щасливим,
усміхатися дружині своїй.

Обіймати бажаю діток,
що не знають, хто такий москаль.
І бажаю любити Неньку
Приймати в Конституції День сотні вітань.

Джерело: Моя Вінниця

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin