Вінниця
01.07.2024
26.85° C
Вгору

«Від розваги до успіху»: юних вінничан запрошують на пізнавальний форум

У Вінниці запрошують молодь на форум «Від розваги до успіху», що покликаний продемонструвати, як активна участь у молодіжних заходах дозволяє будувати успішну кар’єру, як інформує ВМР.

Захід відбудеться о 13:00 у коворкінгу ДонНУ за адресою: вул. 600-річчя, 21. Участь можлива за умови попередньої реєстрації.

Форум пропонує не лише отримати теоретичні знання, а й набути практичний досвід. Учасники матимуть можливість поставити будь-які питання спікерам, проявити себе на воркшопах, знайти нових друзів серед активної молоді.

«Форум обіцяє стати яскравою подією, де учасники зможуть побачити, як активність у молодіжних ініціативах допомагає досягати професійних висот. Це гарна можливість для студентів і молодих спеціалістів познайомитися з впливовими людьми, дізнатися про реальні кейси успіху та отримати практичні поради для власного розвитку», – розповіла начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак.

На форумі виступлять представники влади, ЗМІ, успішні підприємці та керівники громадських організацій. Для учасників організатори події підготували цікаві кейси та завдання. Крім того, вони зможуть випробувати свої сили на воркшопах у форматі ігор. Відбудеться й благодійна лотерея з вражаючим призовим фондом.

Щоб взяти участь у форумі, необхідно зареєструватися за посиланням. «Не пропустіть можливість приєднатися до події, яка може стати початком вашого шляху до успіху», – наголошують у відділі молодіжної політики.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin