Вінниця
28.09.2024
18.07° C
Вгору

У одному з парків Вінниці двоє хлопців на електросамокаті збили маленьку дівчинку

У Ситуаційному центрі м. Вінниця розповіли, що ввечері 23 червня на території парку «Хімік» двоє молодиків, рухаючись на електросамокаті, допустили наїзд на малолітню дитину, яка бігла за м’ячиком.

Після скоєного, хлопці поїхали у невідомому напрямку. До місця події було викликано поліцію. Охоронці порядку обстежили прилеглі території, однак юнаків вже не було. Маленьку дівчинку матір повезла до лікарні. Дану справу передали слідчим по ДТП.

«Шановні громадяни! Розуміємо, що електросамокати це один із найзручніших способів пересування містом, однак не забувайте про правила безпеки під час поїздки та загальні Правила дорожнього руху», – наголошують у Ситуаційному центрі.

Один із прокатів електричних самокатів міста нагадує:

  1. Дотримуйтесь ПДР: дотримуйтесь вказівок на дорожніх знаках, реагуйте на сигнали світлофорів, з повагою ставтесь до інших учасників дорожнього руху та черговий раз повторіть ПДР.
  2. Користуйтесь самокатами у тверезому стані: керувати транспортним засобом під впливом алкоголю чи інших речовин незаконно і суворо заборонено.
  3. Не забувайте про правила пересування: рухайтесь по велодоріжкам або ж якомога правіше проїзною частиною, а також ще раз поверніться до пункту 1.
  4. Самокат призначений для однієї людини: Електросамокати спроектовані для пересування однієї людини. Їздити на самокаті в парі чи навіть втрьох (або більше людей) – суворо заборонено та надзвичайно небезпечно.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin