Вінниця
27.07.2024
19.29° C
Вгору

Вінниця передає 1500 літрів пального для повернення військових з російського полону

Минулого тижня під час засідання виконкому ВМР було вирішено виділити 1500 літрів пального (800 літрів бензину та 700 літрів дизельного палива) на потреби ГО «Координаційний центр з питань полонених та зниклих безвісти», яка опікується поверненням українських військовослужбовців з російського полону додому.

Вінницька міськрада продовжує працювати в межах основних пріоритетів – безпека та оборона, стійкість, турбота. Відповідно до цих напрямів був розподілений бюджет громади на 2024 рік. Зокрема, на головний пріоритет «Безпека та оборона» цьогоріч передбачили майже 1 млрд грн, а це третина коштів, які не входять до захищених статей.

«Команда Координаційного центру з питань полонених та зниклих безвісти опікується поверненням додому українських військовослужбовців, які потрапили в полон до росіян. Для ефективної роботи вони потребують забезпечення пальним, – зазначив заступник міського голови Андрій Очеретний. – міська рада продовжує оперативно реагувати на запити та допомагати військовим. Наші пріоритети залишаються незмінними – безпека та оборона, стійкість, турбота. Разом наближаємо Перемогу!»

Джерело: ВМР
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin