Вінниця
19.05.2024
8.08° C
Вгору

Під Кліщіївкою загинув командир розвідвідділення з Вінниччини Владислав Оземблівський

Захищаючи Україну, загинув воїн із Вінниччини Владислав Оземблівський. Він прийняв свій останній бій 31 січня під Кліщіївкою Донецької області.

Героєві було всього 27 років. Трагічну звістку повідомив голова смт Турбів Ігор Соць.

Він розповів, що Владислав Оземблівський стояв на захисті України практично від початку повномасштабного вторгнення.

“Кровопролитна російсько-українська війна забрала молоде життя Воїна, Оземблівського Владислава Руслановича, жителя смт Турбів. Призваний на військову службу 22 березня 2022, відданий військові присязі на вірність українському народові, командир 1 розвідувального відділення аеромобільного батальйону прийняв свій останній бій 31 січня поблизу Кліщіївки Бахмутського району, мужньо виконавши військовий обов’язок у бою за Україну, її свободу та незалежність”, – зазначив Соць.

Молодому воїнові не було ще й 30 років.

“Ще зовсім юний хлопець, в якого попереду було все майбутнє, але ворог забрав у нього життя, а у сім’ї та близьких – найдорожчу людину. Неможливо дібрати слів, щоб втішити родину, яка втратила сина, чоловіка, брата… Тепер Герой навічно Янгол Світла у лавах небесного війська… тепер йому назавжди 27…Нехай же наша пам’ять не зрадить нашого Захисника, не дасть забути нам і майбутнім поколінням ціну свободи та незламності!” – написав селищний голова.

Щирі співчуття рідним. Доземний уклін та подяка полеглому Герою.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin