Вінниця
28.03.2024
17.1° C
Вгору

Увірвався в будинок, учинив убивство та намагався його замаскувати під самогубство

Понад місяць поліцейські з Вінниччини працювали над розкриттям злочину, в результаті якого 16 лютого 20-річної мешканка Барської громади була вбита.

Для встановлення особи нападника, який практично не залишив на місці злочину жодних слідів та спробував інсценувати самогубство потерпілої, поліцейські виконували розшукові та слідчі дії, провели десятки експертиз, опитали майже всіх односельчан дівчини та встановили причетність до злочину 23-річного сусіда.

вчинив розбій та умисне вбивство, яке намагався замаскувати під самогубство: поліцейські вінниччини затримали зловмисника

 

За попередніми даними слідства, зловмисник проник до будинку дівчини, щоб вчинити крадіжку, та після того, як був виявлений господаркою, накинувся на неї з ножем.

Затриманому було повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід тримання під вартою без права внесення застави. У розслідуванні брали участь оперативники, слідчі й криміналісти обласного главку, жмеринської поліції та спеціалісти кримінального аналізу. Процесуальним керівництвом займається обласна прокуратура.

Підозрюваному загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або довічне ув’язнення.

вчинив розбій та умисне вбивство, яке намагався замаскувати під самогубство: поліцейські вінниччини затримали зловмисника

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin