Вінниця
19.04.2024
6.81° C
Вгору

Перемога – це наш єдиний вихід як держави, нації та народу у цій війні, – військовослужбовець із позивним «Шаляпін»

До початку повномасштабного вторгнення захисник працював головним спеціалістом відділу Міністерства у справах ветеранів України у Вінницькій області.

З 2014 по 2015 роки брав участь в АТО в складі 9 ОМПБ, який виконував завдання по наступу та утриманню звільнених територій півдня Донецької області та посилення кордону з тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим. Встиг побувати на посадах кулеметника, навідника, гранатометника, головного сержанта роти.

«На війні головне вижити, а після війни –  жити», – вважає військовослужбовець із позивним «Шаляпін», технік роти окремого батальйону 120 бригада територіальної оборони ЗСУ.

В 2019 році підписав контракт з теробороною на проходження служби в резерві. А нині військовослужбовець – ТВО заступника командира роти з морально-психологічного забезпечення 171 батальйону ТрО ЗСУ.

«Перемога – це наш єдиний вихід як держави, нації та народу у цій війні», – каже «Шаляпін».

Поразка означатиме знищення та забуття нашого минулого, теперішнього і майбутнього й рабство наших дітей, онуків, правнуків…. Аби цього не сталося українці обов’язково мають перемогти.

Слава Україні!

Джерело: 120 бригада територіальної оборони ЗСУ

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin