Вінниця
26.04.2024
7.07° C
Вгору

27 березня у Вінниці завершиться опалювальний сезон

Учора, 23 березня, виконком Вінницької міської ради схвалив рішення про завершення опалювального сезону 2022-2023 років з 27 березня. Рішення стосується житлового фонду та інших споживачів з централізованими системами теплопостачання на території громади. Винятком є заклади охорони здоров’я, освіти, соціального захисту. У них опалювальний сезон закінчиться згідно з заявками від їхніх керівників, поданих теплопостачальним підприємствам.

Рішення про завершення опалювального сезону прийняте у зв’язку зі сталим підвищенням температури зовнішнього повітря.

У департаменті міського господарства Вінницької міської ради зазначають, що попри війну, обстріли та відключення електроенергії тепловики доклали усіх зусиль, щоб забезпечити домівки вінничан якісною та безперебійною послугою теплопостачання.

«Це був найважчий опалювальний сезон за всі часи незалежності України, проте попри постійні ракетні обстріли та перебої в електропостачанні тепловики доклали всіх зусиль, щоб у домівках вінничан було тепло, – зазначає директор департаменту міського господарства Віталій Місецький. – Варто зазначити, що завершення опалювального сезону 2022/2023 дає початок для підготовки до наступного опалювального сезону».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin