Вінниця
29.03.2024
7.94° C
Вгору

У Вінниці тривають весняні прибирання. До акції “За чисте довкілля” долучаються представники Вінницької міськради

У рамках щорічної весняної акції “За чисте довкілля”, яке проходить у Вінниці в березні-квітні проходить прибирання на берегах річки Південний Буг, Тяжилівка, Дьогтянець. Також – на територіях парків «Вишенський», Лісопарк, у сквері «Кумбари». А також лад наводиться на зелених зонах вул. Київська, Гонти, Лебединського тощо. Місця прибирання обрані таким чином, щоб у разі повітряної тривоги можна було дістатись до укриття.

 

«Загалом під час акції буде прибрано більше півсотні локацій, – розповідає начальник КП «Муніципальна варта» Віталій Чигур. – Коли люди долучаються до прибирання, тоді вони більше цінують чистоту міста, скверів та зелених зон де вони відпочивають, проводять свій час і де граються їхні діти, Дякую всім, хто робить наше місто чистішим та охайнішим».

Відтепер до весняних прибирань масово долучаються й вінницькі депутати. Тож, учора, 22 березня, також до акції доєдналась Антоніна Іващук, депутатка від партії “Українська Стратегія Гройсмана”. Вона долучилась до прибирання прибрежно-захисної смуги річки Південний Буг разом зі студентами Вінницького коледжу мистецтв імені М.Леонтовича.
Така акція проводиться у нас в місці щороку, тому маю нагоду запросити усіх небайдужих долучатись до таких толок, аби наше місто ставало все чистішим та привабливішим. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! – прокоментувала А. Іващук свою участь в акції.
Кожного року з приходом тепла всіх небайдужих вінничан та гостей міста запрошують до цієї акції, оскільки важливість питання екології завжди є актуальним. Тим більше, нагадуємо, що Вінниця на початку 2022 року долучилась до Зеленого курсу ЄС. Тому, дану ініціативу підтримав і Андрій Піжевський, депутат від партії “Українська Стратегія Гройсмана”. 
Надзвичайно приємно було сьогодні в такий чудовий весняний день, разом з молоддю взяти участь у прибиранні набережної зони за ініціативи міського голови Сергій Моргунов. Щороку виборюємо статус найкомфортнішого та найчистішого міста в Україні. У цей важкий час суспільству потрібні такі акції задля віри в перемогу та в успішне майбутнє нашої країни.
Долучаймося до акції! Зробімо наше місто ще чистішим! – написав А. Піжевський на свої сторінці Фейсбук.
Загалом учора в акції взяли участь більше 60 людей. Під час весняних прибирань цього року у Вінниці планують навести лад у 50 локаціях міста. До акції долучаються молодь, волонтери, учні, небайдужі містяни та представники Вінницької міської ради та комунальних служб. 
Зробимо наше місто чистим та комфортним разом!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin