Вінниця
24.04.2024
11.18° C
Вгору

Повністю заповнений індустріальний парк: у «ВінІндастрі» «заходить» ще одне підприємство

Міська влада продовжує працювати над тим, щоб створити оптимальні умови для залучення інвестицій. Днями у Вінниці підписали Меморандум про порозуміння між Вінницькою міською радою та компанією “БаДМ”. Цей суб’єкт господарювання стане четвертим резидентом індустріального парку “ВінІндастрі”.

Підприємство займається оптовою торгівлею фармацевтичними товарами. Співпрацюють з вітчизняними та зарубіжними виробниками медикаментів. На базі індустріального парку у Вінниці планують збудувати складський комплекс загальною площею в 12 000 м2 з офісними приміщеннями та сховищем.

Працевлаштовують тут 250 осіб. Відтак збільшиться частка працюючого населення, що має велике значення в контексті підтримки економіки регіону та країни в цілому.

«Парк «ВінІндастрі» ми створили лише наприкінці минулого року, але важливо, що досить швидко залучили інвесторів. На сьогодні маємо чотирьох резидентів, які представляють машинобудування та металообробку, а тепер – і логістичну складову, – каже міський голова Сергій Моргунов. – Виграють усі – для громади це робочі місця і наповнення бюджету, а для бізнесу – майданчик для розвитку виробництва».

Він наголосив, що необхідно рухати економіку вперед, закладаючи фундамент для перемоги і відновлення.

Нагадаємо, концепцію четвертого індустріального парку «ВінІндастрі» затвердили торік, наприкінці грудня. Підприємства, які раніше стали резидентами цього промислвого майданчика – це Firewood, «Візарді», «Смарт лайн».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin