Вінниця
29.03.2024
9.68° C
Вгору

На Вінничині п’яний водій збив насмерть пішохода та втік з місця ДТП. Поліція розшукала чоловіка

Співробітниками Тульчинського районного відділу поліції та слідчі слідчого управління 13 березня було затримано водія автомобіля “ВАЗ”, 30-річного чоловіка, який, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння наїхав на 24-річного пішохода. Потерпілий від травм загинув. Водій втік з місця ДТП та намагався заховати автомобіль.

 

поліція розшукала водія, який смертельно травмував пішохода та втік з місця подіїДорожньо-транспортна пригода сталась ввечері на в’їзді у село Суворовське Тульчинської громади. На місці події поліцейські знайшли уламки автомобіля, причетного до смерті 24-річного місцевого жителя.

Встановивши марку розшукуваного легковика, правоохоронці почали перевіряти власників таких транспортних засобів на території обслуговування. Згодом, водія причетного до наїзду, поліцейські розшукали у цьому ж селі. Він переховувався у будинку родичів. Затриманий перебував у стані алкогольного сп’яніння. Рівень алкоголю у його крові становив 1.75 проміле.

поліція розшукала водія, який смертельно травмував пішохода та втік з місця події

Свій автомобіль зловмисник заховав за 5 кілометрів від місця ДТП у тому ж селі, поблизу одного із місцевих адміністративних приміщень.

Автомобіль правопорушника поміщений на арештмайданчик.

За цим фактом слідчим управлінням розслідується кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння). Водієві загрожує до 8 років позбавлення волі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin