Вінниця
26.04.2024
8.56° C
Вгору

“Я вдячний кожному з вас за те, що ви робите кожного дня для наближення перемоги”. Сергій Моргунов привітав вінничан та нових мешканців громади з прийдешнім Новим роком та Різдвом

Вінницький міський голова привітав українців з прийдешнім Новим 2023 роком та Різдвом.

На своїй сторінці у фейсбук Сергій Моргунов звернувся до вінничан та нових мешканців громади. Він подякував кожному за те, що вони робили кожного дня для наближення перемоги. І висловив упевненість в тому, що новорічне бажання, яке є одним для всіх – обовʼязково здійсниться.

Далі повний текст звернення міського голови:

Шановні вінничани і наші нові мешканці громади. Наша велика родино! У цей особливий час ми всі загадуємо бажання – і воно єдине для всіх.

Скільки ми пережили цього року. І скільки дізнались про самих себе. Як любимо до нестями рідну землю і свій дім. Як беззастережно віримо в нашу армію і наших Героїв. Наскільки швидко можемо згуртуватися – аби зупинити ворога і підтримати один одного.

Я вдячний кожному з вас за те, що ви робите кожного дня для наближення перемоги.

Для мене велика честь жити і працювати в одному місті разом з вами, неймовірні вінничани! У нас є тисячі прикладів, вартих поваги і захоплення.

Зокрема, я дякую Вам, Володимире Нагорний, за те, що в своєму гаражі виготовляєте станини під кулемет для автомобілів на передову. Ці конструкції продумані до дрібниць. Вони неабияк полегшують завдання нашим військовим.

Я так само вдячний сотням вінницьких волонтерів та представникам бізнесу, які невтомно продовжують допомагати оснащувати нашу армію.

Зокрема, і юній вінничанці – 11-річній Кірі Кароль, яка в‘яже ляльки-мотанки, продає їх, а гроші віддає на ЗСУ. Кірочко, ти неймовірна!

Вінничани – особливі люди.

У наших серцях немає меж доброті і чуйності. Бо готові прихистити і зігріти кожного, хто цього потребує. Якими сильними ми можемо бути – працюючи без вихідних, поміж тривогами, зі світлом і без!

Наші школи та садочки перетворилась на волонтерські хаби і пункти незламності. Завдяки вам, наші освітяни! Виховання, яке ви даєте дітям своїм прикладом, варте мільйонів подяк.

Зокрема, я дякую Вам, Тетяно Бондарчук – виховательці 9-го садочка, яка разом з колективом волонтерів з 2014 року роблять салати, сухі борщі, ліплять вареники, готують смаколики. Овочі та фрукти співробітники садочка приносять з дому. Це дорогого варте.

І таких історій у Вінниці сотні, а може, й тисячі.

Стиснувши зуби, ми робили кожен свою справу. Аби зберегти усе, що здобули раніше. І рухаючись далі, готуючись до будь-яких ворожих сценаріїв, ми підготували наші домівки до холодів.

Я дякую кожному господарю, який поставився до цього відповідально.

Зокрема, дякую і Вам, Олеже Побірський, за те, що в своєму ОСББ об’єднали сусідів, звезли дрова, дизель, забезпечили разом з мешканцями п’ять джерел для обігріву та приготування їжі. А на пічці можете готувати найсмачніші страви в українському автентичному казанку.

А ще хочу подякувати 93-річній Олені Олександрівні Владимирець, яка своїми натрудженими руками разом з донькою Ніною вдома робить окопні свічки. А вони неабияк зігрівають наших захисників.

І такі слова подяки я адресую кожному з вас, дорогі вінничани, бо ви щоразу демонструєте, що допомагати один одному – це яскрава риса нашої громади. Повірте – ваші зусилля не марні.

Попереду у нас велике майбутнє. Нашу націю не зламати!

Саме тому з надією зустрічаємо це Різдво та Новий рік. Хай при свічках і без міських ялинок – але обіймаючи найрідніших. Саме тому найкращі різдвяні подарунки для нас – це донати на ЗСУ. І тому новорічне бажання у нас одне на всіх – Перемога.

Дякую, що в цій боротьбі ми разом.

Хай береже Господь ваші родини, Вінницю та Україну!

З Новим роком та Різдвом! Слава Україні!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin