Вінниця
04.05.2024
9.62° C
Вгору

Батько вбитого поліцейського розповів про останню розмову із сином

Поліцейський, 20-річний Максим Зарецький, який загинув внаслідок стрілянини на Вінничині, говорив з батьком перед смертю. За словами батька, син був у хорошому настрої. Про це пише Іnkorr.

«Все було нормально. Поговорили і пожартували. Все, батя, давай, пока. Я встав о другій годині. Але не міг заснути. Подзвонили. Я вже почував погане передчуття», – розповів батько.

Володимир Зарецький зазначив, що бачив сина кілька годин до того, як він пішов на нічну зміну. Максим був радісний і жартував.

Рідні хлопця стверджують, що він захоплювався службою поліцейського і мріяв стати спецназівцем. Він навчався в Академії внутрішніх справ і вже мав досвід роботи в поліції.

Максим Зарецький був єдиним сином у своїй родині.

Прощання з поліцейським відбудеться сьогодні, 22 квітня. Цей день у Бершаді оголошено Днем жалоби. 

Родина чекає на приїзд матері хлопця, яка працювала за кордоном.

Нагадаємо, що 20 квітня о 2:00 годині ночі в Гайсинському районі Вінницької області поліцейські зупинили для перевірки незнайомий автомобіль темного кольору, в якому перебували двоє чоловіків. Останні почали стріляти по правоохоронцях. В результаті 20-річний поліцейський загинув, його напарник був поранений.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко прокоментував інцидент і наголосив, що зловмисники повинні бути притягнуті до відповідальності за свої дії згідно з законом.

Зловмисників затримали у Одеській області. Вони  майже добу переховувались у покинутому приміщенні. Попередньо відомо, що мали намір втекти за кордон. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin