Вінниця
28.03.2024
16.57° C
Вгору

На сесії міської ради затвердили рішення про передачу пального “Азову”, – Cергій Моргунов

Для окремого загону спеціального призначення “Азов” військової частини 3057 Національної Гвардії України мають передати дизельне пальне та бензин з матеріальних цінностей Вінницької МТГ. Таке рішення ухвалили на черговій сесії Вінницької міської ради сьогодні, 25 листопада. Адже наразі дуже важлива згуртованість довкола вищого військового керівництва для перемоги.

«Ми підтримували тих хлопців, які були в Маріуполі, поки вони не потрапили в оточення – направляли гуманітарну допомогу та відповідні спецзасоби. Основна їхня потреба – це пальне. В даному випадку це рішення передбачає виділення 3 тисяч літрів бензину і 2 тисяч дизпалива загону спецпризначення “Азов”», – сказав Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Отож, з метою запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій в умовах воєнного стану виконавчий комітет міської ради виділяє загону спецпризначенців 3 000 літрів бензину А-95, на суму 102 000 грн, та 2 000 літрів дизельного пального на суму 70 000 грн. Допомога надається у рамках Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу.

Нагадаємо, наприкінці травня на сесії міської ради для нацгвардійців військової частини 3028 виділили мільйон гривень на пальне та ремонт техніки.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin