Вінниця
26.04.2024
7.89° C
Вгору

Муніципальна варта Вінниці продовжує контролювати прибирання міста від снігу

Муніципальна варта Вінниці щоденно перевіряє стан утримання дворів та території загального користування. Після минулого погіршення погодних умов та ожеледиці, інспектори надали чимало приписів вінницьким підприємцям про необхідність покращити якість утримання території під час негоди

 

«Наприклад, за добу, 24 січня, ми обстежили 162 прибудинкові території, які утримують Управляючі компанії та ОСББ, надано 60 приписів щодо усунення недоліків, а також перевірено 66 фопів та надано 17 приписів для вжиття заходів щодо прибирання території. Просимо усіх підприємців та балансоутримувачів території, будинків і споруд приділити особливу увагу оперативному прибиранню снігу та накрижень. Утримання і прибирання території проводиться власником, балансоутримувачем території або найнятими ними працівниками. Територія повинна бути прибрана до 09:00 години ранку та підтримуватися очищеною від снігу», – розповів начальник КП «Муніципальна варта» Віталій Чигур.

 

Нагадаємо, що за неприбирання території від снігу передбачено штраф до 1700 гривень для юридичних осіб та 1350 для фізичних осіб.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin