Вінниця
16.04.2024
16.05° C
Вгору

Представники зі Швейцарії високо оцінили досягнення Вінниці в рамках Проекту з енергоефективності

Нещодавно Вінницю відвідали фахівці зі Швейцарії. Вони завітали на КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» з питаннь щодо вивчення досвіду експлуатації новозбудованих твердопаливних та реконструйованих газових котелень в рамках Проекту з енергоефективності..
Під час робочої зустрічі здійснили візит на котельні по вул. Зулінського, 9 та Баженова, 15а, де керівники технічних служб Підприємства наглядно представили роботу газових котлоагрегатів, насосного обладнання з частотним регулюванням, станцій хімводоочистки, лабораторій щодо визначення якості біопалива, твердопаливних котлоагрегатів для спалювання тріски, системи SCADA та диспетчерської, а також ефективність очистки відхідних газів мультициклонами та електрофільтрами.
За результатами зустрічі, фахівці зі Швейцарії отримали вичерпну інформацію щодо наявного досвіду експлуатації основного та допоміжного обладнання котелень та обговорили з фахівцями енергоефективність їхньої експлуатації.
Загалом представники зі Швейцарії високо оцінили досягнення Підприємства в рамках Проекту з енергоефективності в м. Вінниця, зокрема належну роботу газових та твердопаливних котелень, автоматизацію теплотехнологічних процесів та кваліфікацію персоналу, що здійснює їх обслуговування.
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin