Вінниця
14.09.2024
27.25° C
Вгору

Які нагороди здобули юні вінницькі шахісти на змаганнях в Празі?

Спортсмени здобули п’ять медалей, що є значним досягненням не лише для Вінниці, а й для України в цілому. А Вінницька шахова школа вкотре підтвердила свою лідируючу роль із розвитку цього виду спорту у нашій державі, як повідомляє Вінницька міська рада.

Так Артем Кучер (8 років) здобув 2 місце з розв’язування задач до 10 років та 3 місце з блискавичних шахів серед юнаків своєї вікової категорії. А Олександр Савчук (8 років) тут посів другу сходинку п’єдесталу з швидких шахів.

Олександр Шабунін (9 років) показав 3-й результат із розв’язування задач до 10 років. Також «бронзу» серед юнаків своєї вікової групи виборов Даніїл Шигін (10 років). У нього медаль з блискавичних шахів.

Як зазначив директор міської дитячо-юнацької спортивної школи № 6 Микола Боднар, юні шахісти продемонстрували чудові результати на молодіжному чемпіонаті Європи в Празі.

«Ми дуже раді, що наше нове покоління шахістів досягає високих результатів на міжнародній арені. Це свідчить про високий рівень підготовки наших спортсменів і про те, що Вінниця продовжує бути важливим центром шахового розвитку. Такий успіх надихає нас на подальшу роботу і розвиток шахової школи», – підкреслив Микола Боднар.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin