Вінниця
18.09.2024
23.29° C
Вгору

У шоу «Супермама» зняли випуск про учасниць з Вінниці (фото та відео)

З 9 по 12 вересня на телеканалі СТБ транслюватимуть випуск шоу “Супермама” з вінницькими учасницями. Жінки відстоюватимуть власну систему виховання та стосунків. 

Про це йдеться в анонсі СТБ.

У фіналі випуску творці програми натякають, що матусі влаштували диверсію, а обрану четвірку характеризуються, як “шалену”. Участь у шоу візьмуть: 

Вікторія, мама за красу. Разом з чоловіком виховує шестирічну доньку Поліну. Жінка є власницею салону краси й переконана, що її донька – найкрасивіша у світі. Вона ставить красу на перше місце. За словами Віки, Поліна вже з малечку приділяє велику увагу зовнішності. Їй подобається світ моди та публічного життя. Для Вікторії донька – це цілий Всесвіт, і все в її житті обертається навколо Поліни, щоб дати їй найкращі можливості та підтримку на шляху до успіху.

Діана, мама за свободу та самовираження. Жінка працює в кол-центрі та навчається на кінолога. Разом із чоловіком вони виховують одинадцятирічного сина Тимура. Тимур мріє стати айтішником, як його тато, і вже робить перші кроки у світі технологій, відвідуючи спеціальні курси. Діана будує з сином довірливі стосунки та надає йому повну свободу дій, підтримуючи його прагнення до самовираження і розвитку.

Олена, мама за дисципліну. Разом із чоловіком виховують чотирьох дітей. Ця матуся ставить дисципліну на перше місце у вихованні й з раннього дитинства привчає дітей до обов’язків: мити підлогу, виносити сміття, доглядати за взуттям. Олена дотримується чітких правил у вихованні. Вона є власницею фотостудії, займається декором та організацією свят, і водночас встигає піклуватися про навчання дітей та домашні справи. Олена впевнена, що саме завдяки такому підходу вона є супермамою, яка завжди тримає все під контролем.

Таня, мама за довіру. Вона самостійно виховує одинадцятирічну доньку Віку та працює рієлторкою, одночасно інвестуючи в нерухомість. Таня підкреслює, що раннє материнство не стало для неї перешкодою на шляху до самореалізації. У свої 28 років вона має власну квартиру, автомобіль і вже показала доньці десять країн світу. З донькою вони на одній хвилі, ставши справжніми подругами.

 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin