Вінниця
19.05.2024
15.32° C
Вгору

Чому варто замовити вантажне таксі під час ремонту?

Ремонтні роботи у квартирі чи офісі – це завжди пов’язано з необхідністю транспортування будівельних матеріалів, меблів та побутової техніки. Важкі вантажі, великогабаритні конструкції, крихкі елементи вимагають особливого підходу до перевезення, щоб уникнути пошкоджень та поломок.

Щоб убезпечити свої речі та заощадити кошти — можна замовити послуги вантажного таксі (https://inka-trans.ua/vantazhne-taksi-kyiv). Професійні транспортні компанії мають у своєму розпорядженні спеціалізований автопарк, обладнання для навантаження та розвантаження та досвідчені вантажники. Далі розглянемо ключові переваги такої послуги під час ремонтних робіт.

Які плюси послуги вантажного таксі під час ремонтних робіт?

  • В автопарку завжди знайдеться Газель для перевезення оздоблювальних матеріалів або потужний фургон для транспортування великогабаритних меблів та будівельного обладнання. Всі машини технічно справні, регулярно проходять ТО, мають просторий кузов, рівну підлогу та необхідні кріпильні елементи.
  • Професійні вантажники – це міцні, навчені хлопці, які чудово знають специфіку роботи з різними видами вантажів (хай то крихка керамічна плитка, важкі мішки з будівельними сумішами або великогабаритні предмети меблів). У них завжди з собою необхідні інструменти та пристосування – ремені, візки та такелажні платформи.

Які будівельні вантажі можна перевезти за допомогою вантажного таксі?

Перевезення будівельних матеріалів на вантажному таксі

  1. Сипучі та навалочні матеріали. До цієї категорії належать пісок, щебінь, гравій, керамзит, ґрунт тощо. Їхнє перевезення має свою специфіку – потрібен кузов відповідної форми та об’єму, а також спеціальне покриття, що запобігає висипанню та протіканню. Зазвичай для цих цілей використовуються самоскиди – вони зручні для механізованого навантаження та розвантаження сипких вантажів.
  2. Будівельні суміші та розчини. Цемент, вапно, гіпс, штукатурка, шпаклівка та клеї – без цих складів не обходиться практично жоден ремонт чи будівництво. Перевозити їх можна як у сухому вигляді (мішки, коробки), так і в готовому, розчиненому (спеціальні бочки, кубові ємності). Для сухих сумішей головне – забезпечити захист від вологи, а для розчинів – запобігти розплескуванню та загусненню.
  3. Пиломатеріали та дерев’яні плити. Дошки, бруси, фанера, ОСБ та ДСП – всі ці матеріали активно використовуються у будівництві та оздобленні. Перевозити їх найкраще на бортових машинах із відкритою або тентованою платформою. Так простіше здійснювати навантаження/розвантаження, та й довгоміри не завжди поміщаються у стандартний кузов-фургон.
  4. Металопрокат та арматура. Для зведення несучих конструкцій, армування, створення каркасів незамінні різні профілі з металу – балки, швелери, куточки, труби, арматурні лозини тощо. Возити їх найкраще бортовими вантажівками з довгою базою і без тента. Так довгоміри не виступатимуть за габарити та чіплятимуться за зустрічні об’єкти.
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin