Вінниця
02.05.2024
11.34° C
Вгору

Прокурори Вінниччини передали Силам оборони понад 5 мільйонів гривень

Працівники обласної та окружних прокуратур Вінниччини спрямували на підтримку Сил оборони понад 5,3 млн грн власних коштів та профспілкових внесків.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

«Крім підтримки армії в межах виконання своїх професійних обов’язків, працівники обласної та окружних прокуратор Вінниччини регулярно допомагають чинним військовослужбовцям та ветеранам. За період великої війни на різні підрозділи Сил оборони та на допомогу ветеранам війни колективом спрямовано майже 4,6 млн грн власних коштів та 703 тис. грн профспілкових внесків», – повідомили у пресслужбі.

У відомстві зазначили, що за ці кошти, зокрема, придбано 4 автомобілі й сплачено за ремонт іще шести. Також придбано і передано військовим 17 квадрокоптерів, 6 тепловізорів. Окрім того, працівники прокуратури передали захисникам системи живлення та зв’язку – 2 генератори, 3 Starlink і 6 Bandera Power, 10 пічок-буржуйок, 10 планшетів і ноутбук. За запитом бійців купували та передавали ремонтне приладдя, витратні матеріали, медикаменти.

Крім того, у 2023 році Вінницька обласна прокуратура налагодила підтримку Вінницького експериментального протезно-ортопедичного підприємства, пацієнтами якого є ветерани війни. Для покращення їхньої реабілітації коштом працівників обласної й окружних прокуратур (800 тис. грн) було здійснено реконструкцію скверу та облаштування спеціального майданчика з тренажерами, відремонтовано та забезпечено інвентарем «ветеранський хаб».

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin