Вінниця
29.04.2024
14.38° C
Вгору

В Україні запустили безкоштовну гарячу лінію юридичної допомоги для ВПО

Мережа освітньо-культурних просторів «Гончаренко центр» запустила безкоштовну гарячу лінію юридичної допомоги для внутрішньо переміщених осіб, пише The Village.

Звертатися на гарячу лінію юридичної допомоги можуть українці, які були змушені переїхати з початком повномасштабного вторгнення Росії. Фахівці центру надаватимуть їм первинну та, в окремих випадках, вторинну юридичну допомогу.

«В окремих випадках ми можемо допомогти із підготовкою адвокатського запиту, складанням заяви, ініціюванням депутатського звернення, наданням інших послуг в разі необхідності», – каже директор центру Микола Брюховецький. 

За словами організаторів, гарячу лінію запустили через численні запити українців. Вона працюватиме на базі платформи безоплатної юридичної допомоги, що працює в освітньому центрі з квітня 2023 року.

Гаряча лінія юридичної допомоги працює за номерами +380674282864 та +380501078883 по буднях з 09:00 до 18:00. Свої звернення також можна залишати у формі за посиланням або у Viber, WhatsApp та Telegram.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin