Вінниця
19.05.2024
15.32° C
Вгору

Хакери ГУР зламали урядові канали зв’язку у Бєлгородській області РФ

Успішна спецоперація українських спецслужб паралізувала системи зв’язку та комунікації російської адміністрації у прикордонній Бєлгородській області РФ.

Росіяни у Бєлгородській області бідкалися про злам каналів зв’язку уряду. Як виявилось, це була успішна операція українськго ГУР.

Про це повідомляє 24 Канал з посиланням на джерела в українських спецслужбах.

Російські пропагандисти повідомляли, що о 2:06 за місцевим часом 14 березня знову сталося зламування каналів зв’язку регіонального уряду у Бєлгородській області РФ.

Окупанти звинувачують регіональних представників Мінцифри у тому, що вони не володіють найпростішими комп’ютерними навичками й кажуть “запитати допомоги у Ростелекому і Мінцифри федерального, для забезпечення безпеки урядового зв’язку”.

“Виходить, що третій день Мінцифри (РФ – ред.) не може виконати своїх зобов’язань щодо безпеки та захисту каналів зв’язку уряду. Дивно, що міністр ще не у відставці”, – кажуть росіяни.

Крім того, вони повідомляють, що було здійснено розсилання електронних листів від імені адміністрації губернатора Бєлгородської області. Це також спантеличило самих громадян Бєлгородської області. Тепер окупанти мають проблеми зі зв’язком і комунікацією з владою Бєлгородської області.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin