Вінниця
27.07.2024
18.72° C
Вгору

На Вінниччині загинула 3-річна дитина та ще двоє дітей травмовано під час пожежі: подробиці

Пожежа сталась 19 січня в с. Лучинчик Вендичанської територіальної громади, де проживала мати та  шестеро дітей.  Слідство розслідує обставини та причини події.

Повідомлення про пожежу по вул. Шевченка надійшло в поліцію близько 20:00. Як з’ясувалося, вдома, без нагляду залишилося троє неповнолітніх дітей 3, 6 та 9 років. Загорілося в одній із кімнат будинку, де знаходилася буржуйка. Як спалахнуло, старші діти – 9-річна дівчинка та 6-річний хлопчик одразу вибігли з помешкання на вулицю. Найменша, 3-річна дівчинка, на жаль, залишилася в осередку пожежі. 

У результаті пожежі в одній з кімнат рятувальники виявили тіло трирічної дитини. Ще двоє були доставлені до лікарні. Попередньо встановлено, що трагедія сталась внаслідок необережного поводження з відкритим полум’ям. 

Остаточні причини будуть відомі після проведення відповідних експертиз. Усі обставини з’ясовуються в межах відкритого кримінального провадження попередньо за п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального Кодексу України з відміткою «нещасний випадок».

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin