Вінниця
19.04.2024
7.61° C
Вгору

«Ви стали опорою для військових»: Сергій Моргунов відзначив подяками вінницьких волонтерів

Учора, 13 квітня, під час засідання виконавчого комітету Вінницької міської ради очільник громади Сергій Моргунов разом з секретарем міської ради Павлом Яблонським вручили Подяки від міської ради та її виконавчого комітету 14 волонтерам за їх особистий внесок у збереження суверенітету, зміцнення держави та наближення Перемоги.

Вінницький міський голова Сергій Моргунов від імені громади подякував волонтерам, які своєю щоденною безкорисливою працею наближають Перемогу.

«Сьогодні 414-й день нашої незламності. Без величезного героїзму і надзусиль тисяч людей наша нація не була б такою сильною, як вона є. І волонтери, які з перших днів включились у підтримку наших Збройних Сил України і всієї нашої країни – стали опорою для військових, для кожного, хто потребував допомоги. І це дуже цінно. У рамках різноманітних організацій, гуманітарних штабів, у складі команд або самостійно ви намагались робити максимум можливого і неможливого. Дякую кожному за вашу активність, роботу, за те, що у вас є бажання й надалі допомагати, за співпрацю в тому числі з муніципалітетом. Ця згуртованість наближає нас до Перемоги», – говорить очільник громади Сергій Моргунов.

На нагородженні були присутні волонтери з різних сфер діяльності, які реалізовували різноманітні проєкти в інтересах Вінницької міської територіальної громади. Одним із таких волонтерів – вчитель Вінницького ліцею № 18 Вадим Хомяк.

«З першого дня війни ми почали допомагати Збройним Силам України. Хоча було важко і виснажливо, ми ніколи не здавалися і не втомлювалися, адже наша мета – допомогти нашим захисникам. Разом з директоркою ліцею Катериною Євгенівною ми працюємо 24/7, дістаючи все необхідне для наших воїнів. Кожен з нас завжди готовий об’єднати зусилля, щоб захистити нашу країну», – зазначив волонтер та вчитель Вінницького ліцею № 18 Вадим Хомяк.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin