Вінниця
20.05.2024
13.04° C
Вгору

Про роботу депутатського корпусу Вінниччини в умовах війни в Україні

Ніяких політичних протистоянь, особистих амбіцій партій, або конфліктів – депутати обласної ради та інших рад у територіальних громадах виконують одне важливе завдання: надання допомоги українській армії та призначення нашої перемоги як основного пріоритету.

Володимир Кістіон, перший заступник голови Вінницької обласної ради, говорив у етері програми “Рефлекторія з Іваном Педоруком” Радіо Місто над Бугом про консолідацію зусиль усіх депутатів навколо важливої мети – перемоги над ворогом, а також про важливість критичної комунальної інфраструктури Вінниччини.

«Депутатський корпус Вінниччини працює злагоджено та консолідовано. Жодних політичних суперечок, висловлення «партійних амбіцій» чи елементів конфліктів. Депутати як обласної ради, так й інших рад в територіальних громадах області як ніколи єдині у вирішенні головного пріоритетного завдання – допомога українській армії, все для наближення дня нашої перемоги! Активно працюють як депутати, так і підприємці, промисловці, економіка області. Наповнюємо змістовною діяльністю роботу Міжрегіонального гуманітарного штабу з метою підтримки внутрішньопереміщених осіб, деокупованих територій. Працюємо, ініціюємо, діємо спільно, як ніколи!» – в ефірі проєкту «Рефлекторія» розповів перший заступник голови Вінницької обласної Ради Володимир Кістіон.

Незважаючи на ворожі ракетні атаки, житлово-комунальний комплекс Вінниччини вдало пережив зиму, і не зазнав критичних порушень, завдяки професійній роботі та високому рівню управління нашими комунальними підприємствами та енергетичними компаніями. Вінниччина розвивається та готова до будь-яких викликів, які сучасність може представити.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin