Вінниця
26.04.2024
8.56° C
Вгору

У Вінниці в другому семестрі ще більше дітей переходять на офлайн-навчання

У Вінницькій міській територіальній громаді після завершення канікул на очні уроки вийде ще більше школярів. Це пов’язано з тим, що у деяких закладах освіти Вінницької громади закінчують ремонтні роботи щодо адаптації підвальних приміщень під найпростіші укриття, а низка інших закладів уклала угоди про використання укриттів сусідніх освітніх закладів громади.

Окрім того, ремонтні роботи, що завершують у приміщеннях шкіл, виконують відповідно до вимог ДСНС. Йдеться про наявність кількох евакуаційних виходів, системи вентиляції, інтернету, а також забезпечення засобами пожежогасіння, аптечками, баками для води тощо. Виконання цих завдань зумовлене переходом від стратегічного планування до оперативного.

«Учні скучили за “живою школою”, тому із завершенням ремонтів у закладах освіти створено такі умови, щоб ще більше учнів вийшло на офлайн-навчання. Адже розуміємо, що яким би якісним не було онлайн-навчання, воно ніколи не замінить живого спілкування з вчителем, однокласниками наживо», — каже директорка департаменту освіти ВМР Оксана Яценко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin