Вінниця
29.03.2024
11.61° C
Вгору

Чим зайнятися, коли немає інтернету та світла? Ідеї та поради

У зв’язку з масовими обмеженнями постачання електроенергії через ракетні обстріли рашистів, мешканці всіх міст вимушені пристосовуватись до життя без світла. У багатьох людей з відключенням електроенергії також зникає або погіршується якість покриття мобільного зв’язку та, відповідно, мобільного інтернету.

Однак, нас, українців не зламати жодному ворогу, тому пристосовуємось до нових реалій. Отже, чим можна зайнятись за відсутності світла та інтернету?

 

В епоху віртуального світу ми часто стали віддавати йому перевагу, забувши про важливість живого спілкування. Тому, якщо вимкнули світло, приділи час родині. Душевні розмови при свічках – що може бути краще для створення ідеальних умов для емоційного зближення. Пізнавайте один одного краще та насолоджуйтесь живим спілкуванням.

 

Якщо це денний час та немає повітряної тривоги, організуйте з друзями прогулянку містом зі смачною кавою. Також можна влаштувати фотосесію, якщо фотоапарат або телефон має повний заряд.

 

Приділіть час заняттям спортом. Тепер виправдань, що немає на це часу, набагато менше. 🙂 Або це може бути заняття з йоги або пілатесу – свічки та напівтемрява створять потрібний антураж.

 

Зробіть прибирання вдома, перестановку меблів та техніки. Ця справа допоможе скоротити час та витратити енергію.

 

З’явилась чудова можливість повернутись до читання книг. Не аудіокниг, не постів у соціальних мережах, а саме паперових книг. Ну хіба це може бути погано? 🙂

 

Практика надання першої домедичної допомоги: те, що під час війни дуже актуально та бажано знати кожному.

 

Написання творів, віршів, вишивання композицій, малювання картин по номерам, в’язання теплих речей: рукоділля та мистецтво допоможе скоротити час та підняти настрій.

 

Також радимо проводити час з домашніми улюбленцями. Пухнасті друзі заслуговують нашої уваги, тому можете вийти прогулятись зі своїм собакою або погратись з котом або домашнім гризуном.

 

Перегляньте свій гардероб. Позбавтесь непотрібних речей та звільніть простір для нових.

 

Кожен виклик можна сприймати як можливість. Тому дуже важливо під час таких побутових незручностей шукати можливості відновити свої сили та розслабитись попри постійну напругу. Ми все одно переможемо! Віримо у себе! Віримо в ЗСУ!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin