Вінниця
29.03.2024
7.94° C
Вгору

В яких областях сьогодні діятимуть відключення світла

У понеділок, 14 листопада, планові відключення світла діятимуть у Києві та 8 областях. Йдеться про Київську, Чернігівську, Черкаську, Житомирську, Сумську, Харківську, Полтавську та Донецьку області.

 

Про це повідомляється в Telegram-каналі “Укренерго”.

“У понеділок, 14 листопада, з 00:00 до 24:00 діятимуть планові відключення у м. Київ, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській та Донецькій областях”, – зазначається у повідомленні.

У інших областях України відключення наразі не прогнозуються.

“Будь-які обмеження споживання електроенергії є наслідком пошкодження об’єктів енергосистеми російськими ракетами та дронами. Енергетики роблять все, щоб зберегти енергосистему стабільною і в українців було світло”, – запевнили у компанії.

В “Укренерго” українців закликали й надалі свідомо ставитися до споживання електроенергії, особливо в години ранкового та вечірнього пікового споживання.

Відключення світла в Україні: що відомо

Як повідомляв УНІАН, енергосистема України зазнала масованих ракетних атак російських окупантів у жовтні та листопаді. За експертними оцінками, наразі зруйновано або пошкоджено 40% енергетичної інфраструктури.

З 20 жовтня по всій країні почалися обмеження на постачання електроенергії.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin