Вінниця
26.04.2024
7.93° C
Вгору

“Цілодобова варта” повідомила про роботи, які плануються сьогодні на мережах водо- та енергопостачання

Сьогодні, 15 квітня, життєдіяльність Вінниці забезпечується повністю. Комунальні служби працюють, муніципальний транспорт вийшов за графіком. А підприємства-надавачі комунальних послуг оперативно виконують аварійні роботи на мережах. Про це розповіла начальниця відділу оперативного реагування “Цілодобова варта” Антоніна Іващук.

 

“Закрема, працівники “Вінницьких міських електромереж” (МЕМ) усувають пориви на вулицях А. Первозванного, В. Порика, Келецькій, М. Ващука та В.Інтернаціоналістів. Тож, можливі тимчасові відключення світла”, – каже Антоніна Іващук.

 

Також, аварійні бригади МЕМ сьогодні проводять планові роботи на вулицях Пулюя, Мельника, Бучми та 2-му пров.Чумацькому.

 

Водночас КП “Вінницяоблводоканал” інформує про роботи на мережах по вулицях Хмельницьке шосе, Д. Нечая та Острозького. У зв’язку із цим можливе тимчасове відключення послуги водопостачання.

 

Також аварійна бригада КП “Вінницяміськтеплоенерго” на вулиці Широцького ліквідовує пошкодження на трубі, через це тимчасово буде відсутнє гаряче водопостачання на вулицях Д. Нечая, К. Широцького та пров. Широцького.

 

Зателефонувати до “Цілодобової варти” вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin