Вінниця
19.04.2024
7.89° C
Вгору

Дорожні служби Вінниці завершують міжсезонне прибирання у місті

Міжсезонне прибирання у Вінницькій міській територіальній громаді уже завершується. Його зазвичай розпочинають на початку березня за сухої погоди. Цьогоріч місто і території приєднаних громад прибирали близько 170 працівників дорожніх служб Вінниці. Також залучали і спеціалізовану техніку, повідомили у департаменті комунального господарства та благоустрою міської ради.

Цьогоріч на вулицях Вінницької громади дорожні служби вже зібрали понад 1300 тонн вуличного змету. Весь цей бруд назбирався за зиму вздовж тротуарів та на автошляхах.

 

«Як тільки дозволила погода, дорожники почали прибирати магістральні вулиці Вінниці, згодом перейшли на другорядні. Також наводять лад і на приєднаних територіях. На автошлях Вінницької громади працює 14 одиниць спеціалізованої техніки. А ручне прибирання проводять 170 працівників дорожніх служб міста – двох комунальних підприємств та двох субпідрядних організацій: КП «Вінницьке шляхове управління», КУП «Ековін», ПБМП «Надія» та ПП «Магістраль». Вони наводять лад біля зупинок, прибирають тротуари та острівці безпеки», – розповів директор департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Семенюк.

 

Юрій Семенюк додає, що дорожні служби чекають на теплу погоду, щоб відновити роботи, які тимчасово призупинились – миття павільйонів очікування громадського транспорту та урн. А також пластикові фігури школярів на пішохідних переходах біля навчальних закладів міста.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin