Вінниця
19.05.2024
9.59° C
Вгору

У новий садочок на Немирівському шосе підуть 110 вінничан 

У новому дитячому садочку на Немирівському шосе, 94-К, поступово встановлюють меблі та техніку. Заклад розрахований на 6 груп і його зможуть відвідувати 110 маленьких вінничан.Загальна готовність об’єкту 95%.

Про це повідомляє міська рада.

Створити максимально комфортні умови допоможуть елементи «розумного будинку».

«Дошкільний заклад обладнаний «розумною» системою водопостачання з різним температурним режимом: для дітей – 30 ℃; для миття посуду у буфетних – 50 ℃; для кухні  – 70 ℃. Влаштовано автоматизовану вентиляцію – з водяним та електричним підігрівом повітря. Таке кондиціонування дозволяє забезпечити оптимальний мікроклімат. А значить, сприятиме збереженню здоров’я маленьких вихованців», – каже Сергій Моргунов.

Також на території дитячого садка є спортивний майданчик. А для кожної групи передбачена своя ігрова зона, де є альтанки з тіньовими навісами.

«Інвестор практично завершує роботи з будівельної частини. А необхідну техніку та меблі ми закупили за кошти бюджету. Загальна готовність вже 95 %. Радий, що цього року у нашій громаді відкриється ще один сучасний садочок. Місяць тому перших вихованців прийняв новий заклад на Тяжилові. Тепер – у Вінницьких Хуторах. Це все робиться для того, щоб у нашій громаді росли щасливі діти», – додає міський голова.

У рамках співпраці муніципалітету та інвесторів у Вінниці вже введено в експлуатацію 5 дошкільних закладів. Таку практику започаткували ще з 2008 року.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin