Вінниця
18.05.2024
12.93° C
Вгору

В ДТП на Вінниччині загинуло 3 людини, одна з яких – дитина

Поліція Вінниччини розслідує обставини ДТП, де зіткнулася вантажівка, яка перевозила асфальт та легковий автомобіль. Унаслідок ДТП загинуло три особи, одна з яких – 14-річна дитина.

Як повідомляється на сайті ГУНП у Вінницькій області, дорожньо-транспортна пригода сталась 25 серпня, близько 7:30, на об’їзній дорозі міста Немирів.

– За попередньою інформацією слідства, водій легковика, 39-річний вінничанин, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем Iveco.

У результаті аварії водій автомобіля Volkswagen, його 14-річна дочка та їх 20-річна родичка загинули на місці події. 45-річний водій вантажівки, який перевозив асфальт, не постраждав, – йдеться в повідомленні.

Наразі слідчим управлінням розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб). Такий злочин карається позбавленням волі терміном до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Наразі досудове розслідування триває, призначено проведення низки експертиз, за висновками яких будуть встановлені причини аварії.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin