Вінниця
19.03.2024
0.79° C
Вгору

У Вінниці триває бізнес-форум “Business VS COVID”

Сьогодні у Вінниці проходить бізнес-форум «Тренди 2021: Business VS COVID». Під час заходу обговорили тенденції розвитку бізнесу в умовах пандемії, та як його трансформувати у наступні роки. Про це повідомили на сайті Вінницької міської ради.

Форум проходить в рамках ініціативи «COVID-19 Бізнес-Клініки» у Вінниці. Цей проєкт пошириться на Вінницьку, Хмельницьку та Житомирську області. Реалізовується він в рамках Міжнародного проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується урядом Федеративної Республіки Німеччини, Європейським Союзом та німецькою федеральною компанією GIZ. Цей проект націлений на розвиток малого та середнього бізнесу в Україні.

«Business People Club – це майданчик, який сприяє об’єднанню бізнесу Вінниці, і насамперед це стосується малого та середнього підприємництва. Сьогодні ми поговоримо про те, що у місті відбувалося в період карантину в рамках програми «Вінничани важливі». А також про ті проекти, які ми реалізовуємо спільно із бізнес-клубом, а це ті заходи, які об’єднують підприємців міста», – зазначив на зустрічі заступник міського голови Андрій Очеретний.

Зустріч організували представники громадської організації Business People Club за підтримки Вінницької міської ради.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin